divendres, 6 de maig de 2016

PRODUCTES PER A L’ENTRENAMENT / APRENENTATGE DE CAPACITATS.

El dominó, serveix per a l’entrenament de la capacitat cognitiva, ja que potència l’antenció i consentració.

  
Rumikub serveix per potènciar la memòria i el càlcul.

El reciclatge, potència

té la propietat d’incrementar la capacitat cognitiva dels humans a través d’una millora de les estructures cerebrals, tant en gent gran com en adults i nens (Guiney & Machado, 2013).

activitats amb formes geometriques: estimulació de la memòria, llenguatge, raonament, càlcul, etc.

Priming semàntic el qual es posa de manifest en tasques de memòria també indirectes en les quals cal dur a terme un processament conceptual dels estímuls, tenint en compte la seva organització semàntica i sense que tinguin una important rellevància els seus aspectes físics (ex: si una persona llegeix una llista de paraules en la qual s'inclou la paraula "lleó", aquesta provocarà l'efecte de priming sobre el processament posterior de la paraula "tigre", en pertànyer ambdues a la mateixa categoria semàntica).
Activitat dibuix en mirall En aquesta tasca es valora la capacitat per a aprendre una habilitat motora específica, la qual requereix una gran coordinació oculomanual. L'objectiu és que el participant sigui capaç de repassar el contorn d'un estel, però les referències visuals de què disposa són el reflex d'aquesta imatge en un mirall. S'ha comprovat que en malalts amb Alzheimer no són capaços de recordar la tasca ni tan sols les instruccions per a fer-la, però la millora en les habilitats d'execució es mantenen a llarg termini.

Consisteix en posar el matèix nombre de peces del que et demanen.


PRODUCTES PER AL TRACTAMENT MÈDIC PERSONALITZAT.


Un inhalador és un dispositiu mèdic utilitzat per subministrar un medicament en forma de partícules de pols a l'organisme a través dels pulmons, i d'aquí als teixits tous. És àmpliament utilitzat per al tractament de l'asma i malalties pulmonars obstructives.

Dispositiu per administrar medicines

És una caixa organitzativa per administrar les diverses pastilles que s’ha de pendre la gent a la setmana.Coixins per evitar ulceres de pressió.


matalàs per evitar ulceres de pressió.
dispositiu per administrar fred o calor en àmbit terapèutic.


dispositiu per la millora de la respiració.
Mascara per administrar oxigen.

ORTESI I PRÒTESI

sabates ortopediques per modificar les carateristiques del sistema neuromuscular i esquelètic.
Resultat d'imatges de zapatos ortopedicos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada